Rachana Hostel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Rachana Hostel Genel
Rachana Hostel Öne Çıkan Resim
Rachana Hostel Dış Mekan
Rachana Hostel Dış Mekan
Rachana Hostel Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Rachana Hostel
#142 A12 and A13 Street 19 Sangkat chey chumneas khan daun penh Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Rachana Hostel misafirlere Phnom Penh (Phnom Penh Kent Merkezi) bölgesinde, Kandal Pazarı ve Kamboçya Ulusal Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nehir Kıyısı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Rachana Rooftop restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x