Sun Rays Hotel

Karakum
Sun Rays Hotel Öne Çıkan Resim
Sun Rays Hotel Dış Mekan
Sun Rays Hotel Dış Mekan
Sun Rays Hotel Dış Mekan
Sun Rays Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Sun Rays Hotel
Mavi Plaj Street. No 8 Ugur Mumcu Bulvari North Nicosia , Karakum

Girne bölgesindeki Sun Rays Hotel, Girne Kalesi ve Diana Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu plaj olan otel Girne Limanı ile 3,4 km (2,1 mi) ve Icon Museum ile 3,7 km (2,3 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Family Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x