Vuni Palace Hotel

Karakum
Vuni Palace Hotel Genel
Vuni Palace Hotel Genel
Vuni Palace Hotel Genel
Vuni Palace Hotel Genel
Vuni Palace Hotel Genel
Image More +54 fotoğraf
Vuni Palace Hotel
Reyhanli Sok. No. 3 , Karakum

Girne bölgesindeki Vuni Palace Hotel misafirlere deniz kıyısında, Girne Kalesi ve Girne Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Icon Museum ile 1,9 mi (3,1 km) ve Bellapais Abbey ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 256 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Ön ödemeli rezervasyonlar da, kalan ödeme tutarı girişten en geç 2 gün önce kartınızdan çekilecektir.

T.C. vatandaşları için geçerli fiyatlardır.

Yakınındaki Oteller

x