Hera Kyrenia Gardens

Kyrenia
Hera Kyrenia Gardens Genel
Hera Kyrenia Gardens Genel
Hera Kyrenia Gardens Genel
Hera Kyrenia Gardens Genel
Hera Kyrenia Gardens Genel
Image More +42 fotoğraf
Hera Kyrenia Gardens
Dereboyu Caddesi No. 11, Hz Omer Cad. Ozankoy , Kyrenia

Girne bölgesindeki bu villa, Girne Kalesi ve Diana Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu villa Girne Limanı ile 3,4 km (2,1 mil) ve Icon Museum ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Bu villa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x