Summerfields Rose Retreat & Spa

Panorama Route, Hazyview
Summerfields Rose Retreat & Spa Genel
Summerfields Rose Retreat & Spa Genel
Summerfields Rose Retreat & Spa Öne Çıkan Resim
Summerfields Rose Retreat & Spa Dış Mekan
Summerfields Rose Retreat & Spa Kahvaltı
Image More +80 fotoğraf
Summerfields Rose Retreat & Spa
R536 Hazyview-Sabie Road Panorama Route, Hazyview

Nelspruit bölgesindeki Summerfields Rose Retreat & Spa misafirlere nehir kıyısında, Perry's Bridge Sürüngen Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Shangana Kültür Mirası Köyü ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Kruger National Park ile 11 mi (17,7 km) ve Sabi Sands Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 28,3 mi (45,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için River Cafe (Breakfast) ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (Double)
Luxury
Luxury Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Family
Family Ev, 3 Yatak Odası, Tepe Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Forest)
Room
New Luxury Suited Tent (8)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x