Masasana's Rest

Panorama Route, Hazyview
Masasana's Rest Öne Çıkan Resim
Masasana's Rest Dış Mekan
Masasana's Rest Dış Mekan
Masasana's Rest Dış Mekan
Masasana's Rest Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Masasana's Rest
R536 Sabie Road Panorama Route, Hazyview

Nelspruit bölgesindeki Masasana's Rest konaklamanızda, Perry's Bridge Sürüngen Parkı ve Shangana Kültür Mirası Köyü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Kruger National Park ile 12,2 mi (19,6 km) ve Sabi Sands Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 29,5 mi (47,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Dağ Evi
Room
Superior Dağ Evi, Dağ Manzaralı
Room
Standard Dağ Evi
Room
Classic Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x