Eagle's Nest Chalets

Panorama Route, Hazyview
Eagle's Nest Chalets Genel
Eagle's Nest Chalets Öne Çıkan Resim
Eagle's Nest Chalets Dış Mekan
Eagle's Nest Chalets Dış Mekan
Eagle's Nest Chalets Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Eagle's Nest Chalets
Kiepersol Road Panorama Route, Hazyview

Nelspruit bölgesindeki Eagle's Nest Chalets misafirlere dağda, Perry's Bridge Sürüngen Parkı ve Shangana Kültür Mirası Köyü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Kruger National Park ile 11,1 mi (17,9 km) ve Sabi Sands Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 28,4 mi (45,7 km) mesafede.

Tatil evinde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dağ Evi
Room
Family Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x