Sumeru Angkor Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Sumeru Angkor Residence Genel
Sumeru Angkor Residence Öne Çıkan Resim
Sumeru Angkor Residence Dış Mekan
Sumeru Angkor Residence İç Mekan
Sumeru Angkor Residence Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Sumeru Angkor Residence
Krom 6, Phoum Sala Kanseng Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Sumeru Angkor Residence size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,4 mi (2,3 km) ve Charles de Gaulle Yolu ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Asya mutfağı için Veha ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 2 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, Havuz Manzaralı
Room
Family Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x