Saem Siemreap Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Saem Siemreap Hotel Genel
Saem Siemreap Hotel Genel
Saem Siemreap Hotel Genel
Saem Siemreap Hotel Genel
Saem Siemreap Hotel Genel
Image More +120 fotoğraf
Saem Siemreap Hotel
Krom 6, Phoum Sala Kanseng Sangkat Svay Dangkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Saem Siemreap Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,5 mi (2,5 km) ve National Road 6 Yolu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan The Silver Restaurant misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 78 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Room
Premier Oda (Family)
Room
Premier Oda (Cabana)
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x