Sultan Luxurious Townhouse Near AUC

Yeni Kahire Uydu Kenti
Sultan Luxurious Townhouse Near AUC Öne Çıkan Resim
Sultan Luxurious Townhouse Near AUC Oda Manzaraları
Sultan Luxurious Townhouse Near AUC Oda Düzeni
Sultan Luxurious Townhouse Near AUC Oda Düzeni
Sultan Luxurious Townhouse Near AUC Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Sultan Luxurious Townhouse Near AUC
AUC Avenue Mena Residence Compound Villa T7G , Yeni Kahire Uydu Kenti

New Cairo bölgesindeki bu villa misafirlere eğlence bölgesinde, Kahire Amerikan Üniversitesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Point 90 Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Maxim Mall Alışveriş Merkezi ile 9,1 km ve Downtown Katameya Alışveriş Merkezi ile 11,2 km mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 55-inç LED televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Elite Villa, 5 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x