Sakan 275

Yeni Kahire Uydu Kenti
Sakan 275 Genel
Sakan 275 Genel
Sakan 275 Genel
Sakan 275 Genel
Sakan 275 Genel
Image More +235 fotoğraf
Sakan 275
Zizinia, Awal Al Qahera Al Gadida , Yeni Kahire Uydu Kenti

Sakan 275 misafirlere New Cairo bölgesinde, havaalanı yakınında ve Kahire Amerikan Üniversitesi ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Point 90 Alışveriş Merkezi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kahire Alman Üniversitesi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 20 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x