NewCity Suites & Apartments

Yeni Kahire Uydu Kenti
NewCity Suites & Apartments Genel
NewCity Suites & Apartments Öne Çıkan Resim
NewCity Suites & Apartments Dış Mekan
NewCity Suites & Apartments Dış Mekan
NewCity Suites & Apartments Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
NewCity Suites & Apartments
39 Chark Compound infront of new AUC Campus , Yeni Kahire Uydu Kenti

NewCity Suites & Apartments misafirlere New Cairo bölgesinde, havaalanı yakınında, Kahire Amerikan Üniversitesi ile Point 90 Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Maxim Mall Alışveriş Merkezi ile 3 mi (4,8 km) ve Petro Spor Stadyumu ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LED televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit, Küçük Mutfak
Room
Executive Stüdyo Süit, Küçük Mutfak
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x