Suandsu Jeju

Jeju Adası, Jeju
Suandsu Jeju Genel
Suandsu Jeju Genel
Suandsu Jeju Öne Çıkan Resim
Suandsu Jeju Dış Mekan
Suandsu Jeju Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Suandsu Jeju
2946-4 Sineom-ri Aewol-eup Jeju Adası, Jeju

Suandsu Jeju misafirlere Jeju Şehri (Aewol) bölgesinde, Guomridol Salt Farm ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Gwakji Beach ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hyeopjae Plajı ile 10,2 mi (16,4 km) ve Jeju Shinhwa World ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Restoranda Suandsu Jeju misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Double
Double Suite Room
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Poolside Suite Room
Room
Signature Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x