Olle Resort&Spa

Jeju Adası, Jeju
Olle Resort&Spa Genel
Olle Resort&Spa Genel
Olle Resort&Spa Genel
Olle Resort&Spa Genel
Olle Resort&Spa Genel
Image More +197 fotoğraf
Olle Resort&Spa
33, Buryongsu-gil, Aewol-eup Jeju Adası, Jeju

Olle Resort&Spa misafirlere Jeju Şehri (Aewol) bölgesinde, Guomridol Salt Farm ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Gwakji Beach ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hyeopjae Plajı ile 9,9 mi (16 km) ve Jeju Shinhwa World ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

Otelin restoranı 쁘띠고팡 misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Rooftop
Rooftop Suite
Standard
Standard Double
Pool
Pool Villa Suite
Pool
Pool Villa Duplex
Room
Deluxe Twin
Room
Deluxe Double
Room
Garden Villa Duplex
Room
Two room Deluxe
Room
Family Suite
Room
Deluxe Twin Duplex

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x