Studio Sukhumvit 11

Orta Tayland, Bangkok
Studio Sukhumvit 11 Öne Çıkan Resim
Studio Sukhumvit 11 Dış Mekan
Studio Sukhumvit 11 İç Mekan
Studio Sukhumvit 11 İç Mekan
Studio Sukhumvit 11 İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Studio Sukhumvit 11
33/25-26 Sukhumvit 11 (Chaiyot) Klongtoey Nua, Wattana Orta Tayland, Bangkok

Studio Sukhumvit 11 size Bangkok merkezinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Erawan Mabedi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,8 km) ve Khaosan Caddesi ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Fire House ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x