Le Fenix Sukhumvit

Orta Tayland, Bangkok
Le Fenix Sukhumvit Genel
Le Fenix Sukhumvit Genel
Le Fenix Sukhumvit Genel
Le Fenix Sukhumvit Genel
Le Fenix Sukhumvit Genel
Image More +42 fotoğraf
Le Fenix Sukhumvit
33/33 Sukhumvit Soi 11 Klong Toey Nua, Wattana Orta Tayland, Bangkok

Le Fenix Sukhumvit konaklamanızda Bangkok merkezinde, Bumrungrad Hastanesi ve Nana Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 1,2 km (0,8 mil) ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 2,8 km (1,8 mil) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Flow Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 147 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Triple Room
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x