Strand Hotel

Abu Dabi
Strand Hotel Genel
Strand Hotel Genel
Strand Hotel Öne Çıkan Resim
Strand Hotel Dış Mekan
Strand Hotel İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Strand Hotel
Salam St, Tourist Club Area near KM Hypermarket , Abu Dabi

Strand Hotel misafirlere Abu Dabi merkezinde, Abu Dabi Alışveriş Merkezi ve Kidoos Entertainment ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Büyük Sheikh Zayed Camisi ile 9,5 mi (15,4 km) ve Abu Dhabi Corniche ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x