Beach Rotana Residences

Abu Dabi
Beach Rotana Residences Genel
Beach Rotana Residences Genel
Beach Rotana Residences Genel
Beach Rotana Residences Öne Çıkan Resim
Beach Rotana Residences Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Beach Rotana Residences
10th Street, Al Zahiyah Area P.O. Box 45200 , Abu Dabi

Beach Rotana Residences misafirlere Abu Dabi merkezinde, Abu Dabi Alışveriş Merkezi yakınında ve Kidoos Entertainment ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Büyük Sheikh Zayed Camisi ile 10 mi (16,1 km) ve Abu Dhabi Corniche ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Acacia ideal; otelde yemek servisi yapan 13 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 326 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x