Stop and Go Boutique Homestay in Hue

Orta Vietnam, Hue
Stop and Go Boutique Homestay in Hue Öne Çıkan Resim
Stop and Go Boutique Homestay in Hue Dış Mekan
Stop and Go Boutique Homestay in Hue İç Mekan
Stop and Go Boutique Homestay in Hue Kahvaltı
Stop and Go Boutique Homestay in Hue Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Stop and Go Boutique Homestay in Hue
43/42 Nguyen Cong Tru Orta Vietnam, Hue

Stop and Go Boutique Homestay in Hue misafirlere Hue merkezinde, Truongtien Köprüsü ve Royal Fine Arts Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Ho Chi Minh Museum ile 1,5 mi (2,3 km) ve An Dinh Sarayı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Stop and Go restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (Mega)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x