Hue Serene Palace Hotel

Orta Vietnam, Hue
Hue Serene Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Hue Serene Palace Hotel Dış Mekan
Hue Serene Palace Hotel İç Mekan
Hue Serene Palace Hotel Kahvaltı
Hue Serene Palace Hotel Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Hue Serene Palace Hotel
21 Lane 42 Nguyen Cong Tru Street Orta Vietnam, Hue

Hue Serene Palace Hotel misafirlere Hue merkezinde, Truongtien Köprüsü ve Royal Fine Arts Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ho Chi Minh Museum ile 1,4 mi (2,3 km) ve An Dinh Sarayı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 13.00 ve öğlen arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x