Hue Serene Shining Hotel & Spa

Orta Vietnam, Hue
Hue Serene Shining Hotel & Spa Genel
Hue Serene Shining Hotel & Spa Genel
Hue Serene Shining Hotel & Spa Genel
Hue Serene Shining Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Hue Serene Shining Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hue Serene Shining Hotel & Spa
57/5 Nguyen Cong Tru street Orta Vietnam, Hue

Hue (Hue Şehir Merkezi) bölgesindeki Hue Serene Shining Hotel & Spa misafirlere Truongtien Köprüsü ve Royal Fine Arts Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel An Dinh Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Ho Chi Minh Museum ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Shining Corner restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x