Stonetown View Inn

Zanzibar, Zanzibar Town
Stonetown View Inn Öne Çıkan Resim
Stonetown View Inn Dış Mekan
Stonetown View Inn Kahvaltı
Stonetown View Inn Yerinde Yemek
Stonetown View Inn Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Stonetown View Inn
Malindi Rd Zanzibar, Zanzibar Town

Zanzibar Town (Stone Town) bölgesindeki Stonetown View Inn konaklamanızda Prison Island ve House of Wonders ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Slave Market ile 1 km (0,6 mil) ve Christ Church Katedrali ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Storm Seafood Grill restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
City
City Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Şehir Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x