Stonehill Suites

Negros Adası, Bacolod
Stonehill Suites Genel
Stonehill Suites Genel
Stonehill Suites Genel
Stonehill Suites Genel
Stonehill Suites Genel
Image More +164 fotoğraf
Stonehill Suites
corner San Agustin Dr Negros Adası, Bacolod

Stonehill Suites Bacolod merkezinde, Yoyo Land ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Negros Occidental Provincial Capitol ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Bredco Limanı Terminali ile 1,5 km (0,9 mi) ve San Sebastian Cathedral ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Room
Premier Oda
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak (No window)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (No window)
Room
Premier Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x