L'Fisher Chalet

Negros Adası, Bacolod
L'Fisher Chalet Genel
L'Fisher Chalet Genel
L'Fisher Chalet Öne Çıkan Resim
L'Fisher Chalet Dış Mekan
L'Fisher Chalet Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
L'Fisher Chalet
15th Aguinaldo Street Negros Adası, Bacolod

Bacolod bölgesindeki L'Fisher Chalet konaklamanızda, Yoyo Land ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Negros Occidental Provincial Capitol ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Negros Müzesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Bacolod Robinsons Place Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Chalet Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Grand Oda (Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x