L'Fisher Hotel

Negros Adası, Bacolod
L'Fisher Hotel Genel
L'Fisher Hotel Genel
L'Fisher Hotel Öne Çıkan Resim
L'Fisher Hotel Dış Mekan
L'Fisher Hotel İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
L'Fisher Hotel
14th Lacson St. Negros Adası, Bacolod

L'Fisher Hotel misafirlere Bacolod merkezinde, Yoyo Land ve Negros Occidental Provincial Capitol ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Negros Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Bredco Limanı Terminali ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Ripples ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Executive
Executive Süit
Room
Deluxe Oda (Newly Renovated)
Room
Newly Renovated Super Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x