Stellar Hotel

Güney Vietnam, Phu Quoc
Stellar Hotel Öne Çıkan Resim
Stellar Hotel Dış Mekan
Stellar Hotel Dış Mekan
Stellar Hotel Dış Mekan
Stellar Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Stellar Hotel
Alley 63, Tran Hung Dao street Duong Dong Town Güney Vietnam, Phu Quoc

Stellar Hotel konaklamanızda Phu Quoc merkezinde, Phu Quoc Gece Pazarı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Dinh Cau ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel San Van Dong Duong Dong Stadyumu ile 2,2 km (1,4 mil) ve Phu Quoc Plajı ile 2,8 km (1,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Phu Quoc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Window)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Window)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Premium Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x