Galaxy Hotel Phu Quoc

Güney Vietnam, Phu Quoc
Galaxy Hotel Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Galaxy Hotel Phu Quoc Dış Mekan
Galaxy Hotel Phu Quoc Dış Mekan
Galaxy Hotel Phu Quoc Dış Mekan
Galaxy Hotel Phu Quoc Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Galaxy Hotel Phu Quoc
77 Tran Hung Dao, khu pho 7 Duong Dong Güney Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc bölgesindeki Galaxy Hotel Phu Quoc konaklamanızda, Phu Quoc Gece Pazarı ve Dinh Bà Thủy Long Thánh Mẫu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Phu Quoc Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Shophouse Grand World ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Family
Family Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x