Stay Boutique Hotel

Tiflis
Stay Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Stay Boutique Hotel Dış Mekan
Stay Boutique Hotel Kahvaltı
Stay Boutique Hotel Kahvaltı
Stay Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Stay Boutique Hotel
26 Dzmebi Kakabadzeebi St , Tiflis

Stay Boutique Hotel misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Rustaveli Avenue ve Gürcistan Ulusal Bilim Akademisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,2 mi (1,9 km) ve Gül Devrimi Meydanı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x