Sani Apart Hotel

Tiflis
Sani Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Sani Apart Hotel Dış Mekan
Sani Apart Hotel İç Mekan
Sani Apart Hotel Oda Manzaraları
Sani Apart Hotel Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Sani Apart Hotel
Kote Makashvili Steet 32/34 , Tiflis

Sani Apart Hotel misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Rustaveli Avenue ve Gürcistan Ulusal Bilim Akademisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,4 mi (2,2 km) ve Gül Devrimi Meydanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x