Stay at Friends Economic Rooms

Whale Coast, Betty's Bay
Stay at Friends Economic Rooms Genel
Stay at Friends Economic Rooms Öne Çıkan Resim
Stay at Friends Economic Rooms Dış Mekan
Stay at Friends Economic Rooms Dış Mekan
Stay at Friends Economic Rooms Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Stay at Friends Economic Rooms
Buck road 1 Malkopsvlei Whale Coast, Betty's Bay

Betty's Bay bölgesindeki bu apart otel misafirlere okyanus kıyısında, Betty's Bay Penguen Kolonisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve John the Potter Pottery gallery ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kogelberg Nature Reserve ile 2,9 mi (4,6 km) ve Pringle Bay Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için apart dairede buzdolabı ve mikrodalga fırın vardır. Misafirler için Select Comfort yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Banyoda sadece duş kabini ve geniş duş başlığı vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x