Stay at Friends

Whale Coast, Betty's Bay
Stay at Friends Genel
Stay at Friends Genel
Stay at Friends Genel
Stay at Friends Öne Çıkan Resim
Stay at Friends Dış Mekan
Image More +112 fotoğraf
Stay at Friends
2359 Business Crescent Whale Coast, Betty's Bay

Betty's Bay bölgesindeki Stay at Friends misafirlere okyanus kıyısında, Betty's Bay Penguen Kolonisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Harold Porter National Botanical Gardens ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Arabella Country Estate ile 14 km ve Kogelberg Biosphere Reserve ile 14,7 km mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Self-Catering
Self-Catering Unit with 2 separate Rooms
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x