Silverdunes Holiday Accommodation

Whale Coast, Betty's Bay
Silverdunes Holiday Accommodation Öne Çıkan Resim
Silverdunes Holiday Accommodation Dış Mekan
Silverdunes Holiday Accommodation Dış Mekan
Silverdunes Holiday Accommodation Oda Manzaraları
Silverdunes Holiday Accommodation Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Silverdunes Holiday Accommodation
2129 Greeb Road Whale Coast, Betty's Bay

Silverdunes Holiday Accommodation misafirlere Betty's Bay bölgesinde, plaj yakınında ve Betty's Bay Penguen Kolonisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kogelberg Nature Reserve ile 3,2 mi (5,1 km) ve John the Potter Pottery gallery ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 2 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x