Stars Hotel

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Stars Hotel Öne Çıkan Resim
Stars Hotel Dış Mekan
Stars Hotel Dış Mekan
Stars Hotel İç Mekan
Stars Hotel Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Stars Hotel
Angle Rue Sebou et Rue Ouadi Guéliz Rue Ouadi Naffis Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Stars Hotel size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Place du 16 November ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin restoranı PENSEE misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

44 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Junior Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x