Rooms Palace

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Rooms Palace Öne Çıkan Resim
Rooms Palace Dış Mekan
Rooms Palace Kahvaltı
Rooms Palace Kahvaltı
Rooms Palace Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Rooms Palace
Avenue Hassan II, Gueliz Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Rooms Palace misafirlere Marrakech (Gueliz) bölgesinde, Ecomusee Berbere yakınında ve Place du 16 November ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı LaTassa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x