Starhaus Hotel

Kaohsiung
Starhaus Hotel Genel
Starhaus Hotel Genel
Starhaus Hotel Dış Mekan
Starhaus Hotel Dış Mekan
Starhaus Hotel Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Starhaus Hotel
No.286, Chenggong 1st Rd. Qianjin Dist. , Kaohsiung

Starhaus Hotel size Kaohsiung merkezinde, Hanshin Alışveriş Merkezi ve Love River ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pier-2 Sanat Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Liuhe Gece Pazarı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

BASE286 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

59 odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Çatı Katı (Loft)
Grand
Grand Dört Kişilik Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı (For 2 people)
Grand
Grand Oda
Room
Design Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Süit
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x