Lion King Hotel

Kaohsiung
Lion King Hotel Öne Çıkan Resim
Lion King Hotel Dış Mekan
Lion King Hotel Dış Mekan
Lion King Hotel Oda Manzaraları
Lion King Hotel Banyo Tipleri
Image More +42 fotoğraf
Lion King Hotel
No.65, Yunwen Street Qianjin District , Kaohsiung

Lion King Hotel konaklamanızda Kaohsiung merkezinde, Hanshin Alışveriş Merkezi yakınında ve Love River ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel 85 Katlı Gökdelen ile 1,2 km (0,7 mil) ve Kaohsiung Pop Music Center / Sound Wave Tower ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

35 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Kaohsiung bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x