Star House

Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam
Star House Öne Çıkan Resim
Star House Yerinde Yemek
Star House Yerinde Yemek
Star House Oyunlar ve Eğlence
Star House Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +7 fotoğraf
Star House
Nasser Al Khorafi Street Street 1 Building 28 Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam

Star House misafirlere Marsa Alam bölgesinde, plaj yakınında ve Marsa Alam Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Marsa Alam Camisi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Garden Bay Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x