Blue Vision Diving Hotel

Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam
Blue Vision Diving Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Vision Diving Hotel Dış Mekan
Blue Vision Diving Hotel Dış Mekan
Blue Vision Diving Hotel İç Mekan
Blue Vision Diving Hotel İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Blue Vision Diving Hotel
Plot 6, Street No.13 Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam

Blue Vision Diving Hotel misafirlere Marsa Alam bölgesinde, plaj yakınında, Marsa Alam Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Marsa Alam Camisi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Garden Bay Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Abu Dabab Plajı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Blue Vision Diving Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon sunulur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x