Stadthotel brunner

Avusturya Alpleri, Schladming
Stadthotel brunner Genel
Stadthotel brunner Genel
Stadthotel brunner Genel
Stadthotel brunner Genel
Stadthotel brunner Genel
Image More +77 fotoğraf
Stadthotel brunner
Hauptplatz 14 Avusturya Alpleri, Schladming

Stadthotel brunner konaklamanızda, Schladming merkezinde, Schladming Ana Meydanı yakınında ve Riesachfaelle Şelalesi Yürüyüş Parkuru ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Planai Hochwurzen Cable Car ile 0,6 km (0,4 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için brunner ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Muskat)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Pfeffer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x