das bleibt

Bucklige Welt, Schladming
das bleibt Genel
das bleibt Genel
das bleibt Genel
das bleibt Öne Çıkan Resim
das bleibt Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
das bleibt
Erzherzog-Johann-Straße 544 Bucklige Welt, Schladming

Das bleibt konaklamanızda, Schladming merkezinde, Schladming Dachstein Kayak Merkezi ve Planai and Hochwurzen Kayak Alanı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Schladming Ana Meydanı ile 0,5 km ve Planai Hochwurzen Cable Car ile 0,9 km mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-cm Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca atari salonu/oyun odası, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit, 2 Yatak Odası
Grand
Grand Apart Daire
Design
Design Apart Daire
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Design
Design Oda
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x