JUFA Hotel Schladming

Avusturya Alpleri, Schladming
JUFA Hotel Schladming Genel
JUFA Hotel Schladming Genel
JUFA Hotel Schladming Genel
JUFA Hotel Schladming Öne Çıkan Resim
JUFA Hotel Schladming Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
JUFA Hotel Schladming
Coburgstrasse 253 Avusturya Alpleri, Schladming

JUFA Hotel Schladming misafirlere Schladming bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Schladming Dachstein Kayak Merkezi ve Planai and Hochwurzen Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Planai Hochwurzen Cable Car ile 0,2 mi (0,4 km) ve Planai 1 ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda JUFA Hotel Schladming misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

100 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Oda
Oda (5 Beds )
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x