Springs 2 Bed 3 Bath Murphy

Kolorado Batı Yamacı, Keystone
Springs 2 Bed 3 Bath Murphy Genel
Springs 2 Bed 3 Bath Murphy Genel
Springs 2 Bed 3 Bath Murphy Genel
Springs 2 Bed 3 Bath Murphy Genel
Springs 2 Bed 3 Bath Murphy Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Springs 2 Bed 3 Bath Murphy
52 Hunki Dori Ct #8897 Kolorado Batı Yamacı, Keystone

Springs 2 Bed 3 Bath Murphy size Keystone (River Run) bölgesinde, Keystone Kayak Merkezi yakınında ve River Run Gondola Teleferiği ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Breckenridge Kayak Merk. ile 15,5 mi (24,9 km) ve Arapahoe Basin Kayak Merkezi ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Bu otelde, 8 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda şömine ve düz ekran televizyon sunulur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve otelde alışveriş vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Daire, 2 Tek Kişilik Yatak (Springs 2 Bed3 Bath plus Murphy SPDW)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x