Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B

Kolorado Batı Yamacı, Keystone
Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B Genel
Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B Genel
Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B Öne Çıkan Resim
Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B İç Mekan
Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B Golf
Image More +32 fotoğraf
Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B
140 Ida Belle Dr Kolorado Batı Yamacı, Keystone

Silvermill 2 Bedroom 2 Bath B size Keystone (River Run) bölgesinde, Keystone Kayak Merkezi yakınında ve River Run Gondola Teleferiği ile yaya olarak 2 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Breckenridge Kayak Merk. ile 15,6 mi (25,2 km) ve Arapahoe Basin Kayak Merkezi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Bu otelde, 8 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 45-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı ve açık havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca kayak dolabı ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Silvermill 2 Bedroom 2 Bath SMRD)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x