Spring Hotel & Spa

Absheron Region, Novxanı
Spring Hotel & Spa Genel
Spring Hotel & Spa Genel
Spring Hotel & Spa Genel
Spring Hotel & Spa Genel
Spring Hotel & Spa Genel
Image More +111 fotoğraf
Spring Hotel & Spa
Novkhani Village (Seaside) Absheron Region, Novxanı

Baku bölgesindeki Spring Hotel & Spa konaklamanızda, Hazar Denizi yakınında olacaksınız. Bu 5 yıldızlı küçük otel Yanar Dağ ile 11 mi (17,8 km) ve Baku Congress Centre ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 75 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, su kaydırağı ve sauna mevcuttur. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Royal
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Presidential
Presidential Apart Daire, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x