New City Hotel

Absheron Region, Bakü
New City Hotel Genel
New City Hotel Genel
New City Hotel Genel
New City Hotel Genel
New City Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
New City Hotel
Masazir - Novkhany Highway 45 Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki New City Hotel konaklamanızda, Baku Mall Alışveriş Merkezi ve Hazar Denizi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bakü Devlet Üniversitesi ile 9,8 mi (15,7 km) ve Haydar Aliyev Sarayı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, kapalı tenis kortu ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x