Hayat Beach Resort

Absheron Region, Bakü
Hayat Beach Resort Genel
Hayat Beach Resort Genel
Hayat Beach Resort Genel
Hayat Beach Resort Genel
Hayat Beach Resort Genel
Image More +146 fotoğraf
Hayat Beach Resort
Azerbaijan Absheron Region, Bakü

Hayat Beach Resort misafirlere Baku bölgesinde, iskele üstünde ve Hazar Denizi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Yanar Dağ ile 8,7 mi (14 km) ve Baku Congress Centre ile 14,7 mi (23,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x