Spring Creek Lodge

Neuquén, Junin de los Andes
Spring Creek Lodge Genel
Spring Creek Lodge Öne Çıkan Resim
Spring Creek Lodge Dış Mekan
Spring Creek Lodge Dış Mekan
Spring Creek Lodge Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Spring Creek Lodge
Ruta Provincial 61 Km 5 Neuquén, Junin de los Andes

Junin de los Andes bölgesindeki Spring Creek Lodge konaklamanızda Malleo River ve Cerro de La Cruz ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Parque Nacional Lanin ile 5,2 mi (8,4 km) ve Vía Cristi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Küçük otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 6 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Kulübe, Özel Banyo
Room
Deluxe Kulübe, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Kulübe, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x