SPA HOTEL NEMO with dolphins

Doğu Ukrayna, Shevchenkivskyi district
SPA HOTEL NEMO with dolphins Genel
SPA HOTEL NEMO with dolphins Genel
SPA HOTEL NEMO with dolphins Öne Çıkan Resim
SPA HOTEL NEMO with dolphins Dış Mekan
SPA HOTEL NEMO with dolphins Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
SPA HOTEL NEMO with dolphins
Str. Sumy, 35 (in Cascade) Garden Shevchenko Doğu Ukrayna, Shevchenkivskyi district

SPA HOTEL NEMO with dolphins konaklamanızda, Kharkiv merkezinde, Shevchenko Parkı yakınında ve Kharkiv Ulusal Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel V. N. Karazin Kharkiv Milli Üniversitesi ile 2 km ve Özgürlük Meydanı ile 2 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Ресторан Terrace ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 12.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Signature Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x