Chichikov Hotel

Doğu Ukrayna, Kharkiv
Chichikov Hotel Genel
Chichikov Hotel Genel
Chichikov Hotel Genel
Chichikov Hotel Genel
Chichikov Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Chichikov Hotel
6/8 Gogola St. Doğu Ukrayna, Kharkiv

Chichikov Hotel konaklamanızda Kharkiv merkezinde, Shevchenko Parkı ve Kharkiv Ulusal Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Annunciation Cathedral ile 1,7 km (1,1 mil) ve Özgürlük Meydanı ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman olan restoranı Personage Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kharkiv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 732 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Exclusive
Exclusive Süit, 2 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x