Hotel 19

Doğu Ukrayna, Shevchenkivskyi district
Hotel 19 Genel
Hotel 19 Genel
Hotel 19 Genel
Hotel 19 Genel
Hotel 19 Genel
Image More +49 fotoğraf
Hotel 19
19 Sumska Str. Doğu Ukrayna, Shevchenkivskyi district

Hotel 19 konaklamanızda Kharkiv merkezinde, Kharkiv Ulusal Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ve Shevchenko Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kharkiv Ukrainian Drama Theatre ile 0,5 km ve Kharkiv Art Museum ile 0,6 km mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Italian Edit.№2 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 24 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x